Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/a/f/6/poulthomsenvvs.dk/httpd.www/templates/poulthomsen81/functions.php on line 189

Forsiden

Blikkenslager- og V.V.S-firmaet Poul Thomsen a/s blev grundlagt i 1950’erne, og blev i 1995 overtaget af Poul Thomsen.

Firmaet er autoriseret indenfor vand -  varme – gas - sanitet og oliefyr.

Firmaet udfører alt indenfor blikkenslagerarbejde, vand, varme og sanitet til både private og virksomheder, hvad enten det er reparationer, ombygning eller nybyggeri.

Poul Thomsen VVS Vinderup har ca tre ansatte.

Vores faciliteter er et værksted på godt og vel 600 kvadratmeter plus kontor. Her har vi muligheder for at servicere kunderne - og at medarbejderne kan arbejde inden døre med præfabrikation af emner til byggeri. Den slags opgaver er der i de senere år sket en udvikling herimod indenfor blikkenslageropgaver. Når det drejer sig om VVS- delen, foregår arbejdet i sagens natur stadig hjemme hos "fru Jensen".

Vi bukker og klipper i tyndplade op til 6 meters længde. Det kan være i forbindelse med præfabrikation af diverse profiler til facade og kviste. Tømreren leverer eksempelvis skelettet til en kvist hos os - hvorefter vi i ro og mag kan arbejde med zinkbeklædningen her på værkstedet. Når vi er klar, er kvistene stort set færdige til montering på taget.

 

Vi er medlem af Vinderup Handelsforening.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.